Ihonhoito,  Kauneus

Ylellinen ihonhoito

Ylellinen ihonhoito – vinkki vaikka lahjaksi!

In English below!

PR-lahjana saadut Swiss line -tuotteet merkitty *:llä.
Lisätty uutuusnaamio Hydraholic Mask 16.1.2024.

Ylellistä luksusta iholle edustaa sveitsiläinen, palkintoja kahminut (Marie Claire, Beauty Bible, Bazaar Hot 100…) selektiivisen ammattikosmeetiikan brändi Swiss line. Haluan kertoa näistä tuotteista, koska nämä ovat kerrassaan upeita, toimivia ja pidän näistä todella paljon! 

Swiss linen filosofia painottaa älykästä ihonhoitoa, joka kunnioittaa ihoa ja toimii yhteistyössä sen kanssa. Minä olen syksyn saanut testata Cell Shock -linjan muutamia tuotteita: puhdistusbalmia *, matkakoon 360 Anti-Wrinkle Eye Zone * ja Anti-Wrinkle Triple Collagen Complex -seerumeita sekä Luxe-Lift päivä– ja yövoidetta *. Kyllä, nyt todellakin puhutaan ylellisestä ihonhoidosta ja ollaan luksustuotteissa aikuiselle, ikääntyvälle iholle.

Mikä tekee ihonhoitotuotteesta luksusta tai ylellistä?

Ihonhoitotuotteissa aina tärkein asia on tietenkin hoitavuus ja toimivuus. Mutta sitten, itselleni se TUNNE, jonka tuotteen levitys herättää. Se, kun tyytyväinen huokaisu livahtaa huulten välistä sormien leikkiessä poskilla hieroen ja sivellen. Minä väitän, ettei se tapahdu joka tuotteen kohdalla. Ainakaan itselläni ei ole niin käynyt. Lisäksi tietenkin tuotteen rakenne ja ainesosat; muista aina lukea INCI-lista. Mitä alempana listaa ovat ne tärkeimmät ainesosat, sitä vähemmän niitä on. Ja vielä pakkaus: Siss line käyttää pakkauksissaan enemmän ja enemmän lasia ja alumiinia, purkit ovat tyylikkäitä ja lahjapakkaukset todella kauniita.

Testaamani tuotteet:

Hydraholic Mask * (tammikuu 2024, linkki vie Kauneushoitola Callan verkkokauppaan)
on välittömästi ihoa kosteuttava, virkistävä ja rauhoittava naamio. Se parantaa ihon hapensaantia ja mikroverenkiertoa, vähentää väsymyksen merkkejä ja lievittää ihon punoitusta. Sopii kaikille ihotyypeille, nuoremmista vanhempiin.
Aktiiviaineina tässä on tietenkin hyaluronihappoa + ATP:a. ATP on adenosiinitrifosfaatti, jonka antaa soluille energiaa ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa. Lisäksi tuotteessa on soluhengitystä stimuloivia ainesosia sekä tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä aktiiviaineita.

Tämä teki todella hyvää, kun poskipäässäni oli hiukan paleltumisen merkkejä parin tunnin pakkasessa porealtailun jälkeen ja sitä ennen Helsingin vesissä vietetyn ajan jälkeen iho ehti kuivahtaa – kuntien/kaupunkien vesissä kun on eroja. Käytin kolmen päivän kuurina aamuisin ja iho kiittää! Normaalisti naamiota käytetään pari kertaa viikossa.

The Collagen Balm Cleanser * (jatkuvassa käytössä syksy 2023-kevät 2024)
on ravitseva, kosteuttava ja kollageenia sisältävä puhdistusbalmi. Sopii erinomaisesti kuivalle ja ikääntyvälle aikuiselle iholle, poistaa meikin ja sopii myös kasvohierontaan. 
Rakastan, ja tämä on aivan ihana puhdistustuote, samalla joka ilta olen alkanut tehdä omaa kasvohierontaa. Olen nimittäin vähän huono katsomaan videoilta mallia tai muistamaan ohjeita!

360° Anti-Wrinkle Eye Zone Serum * (matkakoko)
on ylellinen infuusio-seerumi silmänympärysiholle: juonteille, kiinteyttämään, vaalentamaan tummia silmänalusia, vähentämään turvotusta. Tuote tulee käyttää yhdessä silmänympärysvoiteen kanssa. Itselläni on käytössä silmänympärysvoide toiselta merkiltä ja hyvin toimivat yhteen. Minä käytän myös yläluomelle, mutta en liikkuvalle luomen osalle.

Anti-Wrinkle Triple Collagen Complex -seerumi (käytössä
on välittömästi ihoa kohottava sekä ryppyjä ja juonteita korjaava silkkinen nektari-seerumi, ja tuntuu mielestäni upealta levitettäessäni iholle.

Luxe-Lift Cream (rich)
on täyteläinen, ja ah, kuinka ylellinen aikuisen naisen voide. Tästä löytyy myös kevyempi (light) ja myös tuhdimpi (very rich) versio. Voide sisältää mm. kollageenia, silkkiä ja kultaa ja on juuri se, joka saa minut huokailemaan. Sanoinhan, jo: ylellinen ja upea voide! Olen myös käyttänyt korvaamaan silmänympärysvoidetta ja toimii siinäkin tehtävässä.

Luxe Lift Night Cream *
on upea yövoide, joka tehostaa kollageenisynteesiä ja elvyttää ihoa yön aikana sekä viivästyttää ihon valovanhenemista. Se sisältää mm. kollageenia, peptidejä ja SODin (antioksidantti).
Tuntuu luksukselta iholla ja aamulla iho herää onnellisena. Käytän tätä vain silloin tällöin, jos ihoni tuntuu normaalia kuivemmalta.

Tämän tekstin kuvituksena olevissa kuvissa 55-vuotias ihoni on luonnollisesti täysin ilman meikkiä.

Koska ylellinen ihonhoito ei ole koskaan edullista, eivät nämäkään tuotteet ole sieltä halvimmasta päästä. Täysikokoiset seerumit maksavat kahdensadan euron molemmin puolin, puhdistusbalmi hiukan vajaan satasen ja voiteet yli 200 euroa. Voiteet kuitenkin kestävät kauan, koska ovat niin riittoisia. Vinkkinä: mielestäni tässä on mainio lahjatoive esitettäväksi vaikka kumppanille 💖.

Ja loppukaneettina: vaikka useimmiten näistä puhutaan naisten voiteina, mikään ei estä miehiä käyttämästä samoja tuotteita itselleen! 

Swiss linen sivuilta löydät hoitolat ja jälleenmyyjät >>.

Nippelinappelitietoa:
Tiesithän, että yöaika on juuri se aika, jolloin iho korjaa itseään. Kun nukumme, ihomme verenkierto lisääntyy ja stressihormonit hiljenevät. Aamulla kun heräämme, iho “käy nukkumaan”.

Haluatko kuunnella tämän sivun? Se onnistuu tästä:

in English

Luxurious Skincare and a Gift Suggestion!

Luxurious skincare is epitomized by the Swiss selective and professional cosmetics brand Swiss line. I want to tell you about these products because they are so amazing, and I absolutely love them! And no wonder, the brand has won many prizes (Marie Claire, Beauty Bible, Bazaar Hot 100…).

Swiss line’s philosophy emphasizes intelligent skincare that respects the skin and works in harmony with it. This autumn, I’ve had the opportunity to test a few products from the Cell Shock line: a cleansing balm, travel-sized 360 Anti-Wrinkle Eye Zone Serum and Anti-Wrinkle Triple Collagen Complex Serum (also travel-sized), as well as Luxe-Lift day and night creams. Yes, we’re definitely talking about luxurious skincare here, designed for mature, aging skin.

*

What makes skincare products luxurious or lavish?

Of course, the most important aspect of skincare products is their effectiveness and functionality. But then, for me, it’s the FEEL that the application of the product evokes. It’s that contented sigh that escapes between the lips as fingers glide over the cheeks, massaging and applying. I argue that this doesn’t happen with every product. At least hasn’t happened for me.

*

The products I’ve tested:

The Collagen Balm Cleanser is a nourishing, moisturizing, and collagen-infused cleansing balm. It’s excellent for dry and mature adult skin, removes makeup, and is suitable for facial massages.

360° Anti-Wrinkle Eye Zone Serum is a luxurious infusion serum for the eye area: it softens fine lines and wrinkles, firms, brightens dark circles, and reduces puffiness. This product should be used in conjunction with an eye cream. I’m using an eye cream from another brand, and these work together nicely.

Anti-Wrinkle Triple Collagen Complex Serum is an immediately skin-lifting and wrinkle-correcting silky nectar serum.

Luxe-Lift Cream (rich) is a rich, luxurious cream for adult women. There’s also a lighter (light) and a richer (very rich) version available. The cream contains collagen, silk, and gold, and it’s the one that makes me sigh with pleasure.

Luxe-Lift Night Cream is an excellent night cream that enhances collagen synthesis, revitalizes the skin overnight, and delays skin aging caused by light exposure. It contains collagen, peptides, and SOD (antioxidant).

In the pictures accompanying this text, my 55-year-old skin is completely natural, without any makeup.

Because luxurious skincare is never cheap, these products are not on the affordable end either. However, the creams last a long time because they are so rich. As a tip: in my opinion, these make excellent gift suggestions, make a wish to your partner 💖…

To conclude: although these products are often talked about as women’s skin care, there’s nothing stopping men from using the same products for themselves!

From Swiss line’s international website, you can buy all these products and do not forget to check their Golden Circle (luxury medical clinics, medi-spas, 5-star hotels, and premium retailers).

Fun fact: Did you know that nighttime is the time when the skin repairs itself? When we sleep, our skin’s blood circulation increases, and stress hormones quiet down. When we wake up in the morning, the skin ”goes to sleep.”

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.