Ihonhoito

Ihonhoidon suosikkituotteita, osa 2

Saatuja pr-näytteitä.

Olen onnekkaasti päässyt testaamaan paljon ihastuttavia tuotteita! Tässä suosikkieni listaus, osa 2.

Shiseidon Intensive Wrinkle-Spot Treatment
sisältää retinolia ja on täsmähoito ryppyihin, kiinteyden vähenemiseen ja pigmenttimuutoksiiin. Siis silmien alle ja silmäkulmiin, nasobiaalijuonteisiin, ylähuulelle sekä kaulalle. Tuote on erittäin riittoisa: pieni pisara on tarpeeksi ja tuote levitetään viimeisenä muiden ihonhoitotuotteiden päälle.
Hinta on noin 100 euroa riippuen ostopaikasta. 

Retipalmhoitolasarja
oli minulle aivan uusi brändi. Sain testiin loppuvuodesta 40+-ikäiselle iholle suositellun Dermal Future Lifting Crean Super Rich -voiteen kasvoille ja kaulalle sekä Lifting Eye Cream -silmänympärysvoiteen.

Lifting Cream Super Rich -voiteen luvataan olevan napakoittava, kiinteyttävä, soluja uudistava, kosteuttava, silottava ja hyvin siedetty myös herkällä iholla. Se soveltuu ryppyiselle, karhealle ja kuivalle, stressaantuneelle ja veltostuneelle iholle sekä auringonoton jälkeen. 

Voidetta suositellaan käytettäväksi yöhoitona, mutta itse käytin sekä yö- että päivävoiteena. Tuote on niin tuhti ja hoitava, ettei sen alle tarvita välttämättä seerumia. Itse käytin alla By Railin hoitonestettä, koska pidän siitä niin paljon. Suojakerrointa ei tässä voiteessa ole, joten aurinkovoide ja SPF:llinen meikkivoide on paikallaan. Ihoni on tykännyt tästä voiteesta todella paljon. Erityisesti pidän siitä, että tästä jää iholle kosteutettu pinta, se selvästi pehmentää juonteita ja ryppyjä eikä tämä aiheuta käyttämäni meikkivoiteen alla rullautumisefektiä.

Silmänympärysvoide on ”innovatiivinen hoito täyteläisellä ja pehmeällä koostumuksella vähentämään juonteita ja napakoittamaan herkkää silmänympärysihoa”. Ja kyllä, tämä jättää silmänympärysihon suloisen kosteutetuksi, toimii meikin alla ja onkin tässä vaiheessa paras koskaan kokeilemani!

Silmänympärysvoiteen hinta on 110 e/15 ml

Molemmat tuotteet setissä tällä hetkellä 263 e Retipalm-verkkokaupasta. Tästä linkistä löydät muut jälleenmyyjät.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.