Tyyli

Punaista ja mustaa

Punaiset asusteet muuten mustan asun kanssa.
Minusta todella tyylikäs yhdistelmä!
Entä kuviolliset sukkahousut? Tyylikästä sekin!

*****

Sukkahousut vai stay upit? Tai jopa sukat ja sukkanauhat?

Itse käytän mieluiten sukkahousuja. On karmiva tunne, jos stay upeja joutuu nostelemaan ja pelkään niiden valuvan. En kiellä, on näillekin joskus aikansa ja paikkansa.

Nämä pilkulliset sukkikset olivat lempisukkikseni kuukausia. Todella naiselliset ja kauniit, erityisesti näiden Minna Parikka Raquel-korkokenkien kanssa, vai mitä sanot? Merkki on Hudson Fashion, jota valmistaa Kunert. Nämä kestivät yllättävän kauan, ainakin puoli vuotta. Ei edes haitannut, että varpaaseen tuli pieni reikä, sukka ei lähtenyt siitä purkautumaan.

Myös polvisukkamalliset ovat hauskat. Hudson Fashionilla on enemmänkin hauskoja sukkahousuja eivätkä ole hinnalla pilattuja, vilkaisepa täältä: Hudson-Shop.

Punaista ja mustaa: punaisena laukku, mustapilkulliset sukkikset ja musta Minna Parikka Raquel -kengät
Punaista ja mustaa: entä verkkosukkapolvisukat? Vai ovatko sittenkin sukkahousut?Sukkahousujen ei kuitenkaan ollut tarkoitus olla tämän tekstin aihe, vaan punaiset asusteet muuten mustan asun kanssa. Minusta todella tyylikäs yhdistelmä! Ja mitäpä siitä oikeastaan sen enempää sanomaan.

Punaista ja mustaa: punaisena laukku, sormikkaat ja baskeri

8 Comments

 • Petra

  Heipparallaa….minäkin käytän mieluiten sukkahousuja kuin stayuppeja. Hudson tietysti tuttu sukkahousumerkki. Tosin minulla Kunertin nimellä olevia enemmälti. Ja punaista ja mustaa yhdistelen minäkin. Esim. näin

  https://aijaa.com/l5SLp3

  Miltä näyttää. Tykkään kuviosukkahousuista yli kaiken, ja yhdistelen erilaisten hameiden kanssa. Tuossa nyt tuollaista isompiruutuista sukkahousua. Tuo sinun kokonaisuus näyttää tyylikkäältä. Harvemmin kyllä näkee tuontyylistä. Ja enpä kyllä oikein tiedä missä kulkee vaatteen ja asusteen raja. Onko esim. juuri sukkahousut enemmän vaate vai asuste. Itse käsitän enemmän vaatteeksi.?

  • Heli

   Heissan! Ihan ensinnä: kiitos, kun jätit kommentin!
   Oikein hyvältä tuo sinunkin yhdistelmä näyttää! Ja kiva hillitty kuvio sukkiksissa 👌🏻.
   Niin, kyllä minäkin sukkikset vaatteeksi lasken… Ainakin paksummat sellaiset 😃.

 • Kirsi Korvenranta

  Sulle sopii tosi hyvin, kun olet pieni ja siro. Itselleni en osaa pukeutua punaiseen. Olen kyllä yrittänyt ja kuulen monesti kommentin muilta, että mulle sopisi punainen. Se vain ei tunnu omalta. Jostain syystä punamustaa yhdistelmää pidetään pornahtavana, etenkin alusvaatteissa. Jostain historiasta varmasti juontaa juurensa.
  Ranskattareksi sut voisi mieltää tuon kuvasi perusteella 😍

  • Heli

   Kiitos! Ja voi kuule! Punainen ei tällä hetkellä sovi mulle lainkaan. Tosi outoa, miten nämä sopivat värit vaihtelee 😅. Mutta luulisi hyvinkin sulle myös sopivan!
   Totta muuten turiset erityisesti alusvaateasiassa!
   Ja hei, ihanaa, kun jätit kommentin 💖!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.