Aikuisen naisen meikki,  Kauneus

Oranssi luomiväri ja violetti ripsiväri

Shiseidon tuotteet saatu pr-lahjana.
Lopussa mainoslinkkejä, merkitty *:llä.

Olen kaivannut väriä ripsiväreihin, jotain muuta kuin mustaa. Ruskeaa olen käyttänyt jo puolisen vuotta, se on oikein hyvä väri ripsivärissä aikuiselle naiselle, pehmeämpi kuin musta. Hankin myös sinisen ripsivärin, jonka esittelin edellisessä tekstissä (ellet lukenut jo, niin löytyy tästä >>). Mutta entä muut värit? Instagramissa ja Facebookissa ihmettelin, onko olemassakaan muita värejä, ja tiedättekö, onhan niitä!

No, ilokseni sain Shiseidon ControlledChaos-ripsivärit pr-lahjana testiin maahantuojalta. Kauniin violetin, upean vihreän ja sähäkän sinisen. Katsotaanko, millaisen meikin sain aikaan violetin inspiroimana? Itse asiassa en voi ohittaa inspiraation lähteenä sitäkään, että kävin Sokoksella mallina meikkaamassa ammattikuvaajan edessä (kelan näet Sokoksen IG-tilillä täällä >>). Tein meikin nimeltä Pretty Peach, liittyen Sokoksen kevään 24 uusiin meikkifilttereihin. Oli mielenkiintoinen kokemus, en ole mukavuusalueellani toisen minua kuvatessa. Koin tuon meikin värit aika vaaleiksi minulle – toki kyseessä oli persikkainen meikki – joten olen siitä lähtien miettinyt tekeväni oman version. Löysin violetin/luumunvärisen paksun meikkikynäni ja reippaan oranssi luomiväri minulta löytyikin, joten ei muuta kuin puuhiin!

Jos haluat katsoa Instagramissa kelan, jossa teen tämän oman meikkiversioni, tässä linkki >>.

Mutta sitten meikkiin, tässä pari kuvaa:

***

Tässä kohtaa on mielenkiintoista huomata, että minun ihoni vaihtaa totaalisesti väriä talven ja kesän välillä. Kesällä olen lämmin, talvella valkoinen ja kylmän sävyinen. Lämpimät sävyt meikkivoiteissa tekevät minusta likaisen, neutraalit aina ja kylmät talvisin ovat ok.

Käyttämistäni meikeistä muutama sananen

Ripsiväristä: ihastuin ja rakastuin väriin! Kivan tumma ripsillä, erityisesti jos laitat vain ripsien alapuolelle ja erittäin käytettävä sävy mustan sijaan. Ja kylläpä sopii hyvin vihertävien silmien kanssa, silmistä tulee vihreät. Jos haluat näissä värillisissä ripsiväreissä enemmän värin näkyviin, laita ripsiväri myös yläripsien yläpuolelle.

Luomivärinä käytin upeaa Shiseido PowderGel Eye Shadow, sävy Vivivi Orange, joka on hillitty shimmer ja riittävän pigmenttinen, suosittelen laittamaan varoen tai käden kautta.

Rajauskynä on Shiseido Kajal InkArtist, sävyssä Plum Blossom. Tämä on paksu kynä, jonka toisessa päässä on terotin. Mukavan pehmeä, jotta rajaus käy helposti, mutta silti pysyy hyvin.

Poskipuna on Anastasian Beverly Hills Stick Blush -poskipuna, sävy Peachy Keen. Tämä on ihana voidemainen stick/puikko, josta voit sipaista väriä poskille vähemmän tai enemmän, ja levitellä sen sormella tai puikon toisen päässä olevalla lyhytkarvaisella siveltimellä. Itse käytän aina sormia.
Väristä: en yleensä osaa käyttää lämpimän sävyisiä poskipunia, rakastan pinkkejä ja vaaleanpunaisia sävyjä, ne näyttävät yleensä luonnollisemmalta minulla. Tämä persikkainen sävy kuitenkin on ihana, käytin sitä otsalle, kulmakarvojen yläpuolelle, nenän varteen ja ihan poskipäille. Yleisesti paikkoihin, joihin aurinko ottaa. Sävy sopii siihen mainiosti ja lämmittää ihon sävyä.

Huulille rennosti tämän hetken suosikkini eli Sensain Lasting Plump Lipstick, sävyssä Mauve Rose. Huulten rajaaminen jäi tekemättä. Tämä huulipuna on aivan ihana huulilla, Mauve Rose kaunis viileä sävy ja käytän tätä oikeastaan aina ovesta ulos mennessäni, vaikka muuta meikkiä ei olisikaan.

Ja voi että, kyllä tuli nätti ainakin näin omaan silmään! Ihanan lämmin, lämpimän kesäillan meikki auringonlaskun väreissä. Mitä sinä pidät?

 Seuraavana vihreä ripsiväri, en malta odottaa!

Jos haluat tilata juuri näitä meikkejä itsellesi, niin vieritä hiukan sivua alemmas, löytyy ainakin *Stockmannilta ja *Lykolta. Myös Sokos myy kaikkia mainittuja.

***

***

Tässä suorat linkit Stockmannille ja Lykolle:

Stockmann:
Meikkivoide *Sensai Cellular Performance Cream Foundation, CF12 Soft Beige (hoitava aikuisen naisen meikkivoide, minun sävyni Soft Beige on vaalea ja silti sulautuu täydellisesti ihoni sävyyn, vaikka päivetystä hiukan onkin)
Ripsiväri *Shiseido ControlledChaos MascaraInk, Violet Vibe
Luomiväri *Shiseido PowderGel Eye Shadow, 06 Vivivi Orange
Rajauskynä *Shiseido Kajal InkArtist, Plum Blossom
Poskipuna *Anastasia Beverly Hills Stick Blush -poskipuna, Peachy Keen
Huulipuna *Sensai Lasting Plump Lipstick, Mauve Rose

Lyko:
Meikkivoide *Sensai Cellular Performance Cream Foundation, CF12 Soft Beige
Ripsiväri *Shiseido ControlledChaos MascaraInk, Violet Vibe
Luomiväri *Shiseido PowderGel Eye Shadow, 06 Vivivi Orange
Rajauskynä *Shiseido Kajal InkArtist, Plum Blossom
Poskipuna *Anastasia Beverly Hills Stick Blush -poskipuna, Peachy Keen
Huulipuna *Sensai Lasting Plump Lipstick, Mauve Rose

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.