Aikuisen naisen meikki,  Kauneus

Lempeä meikki aikuiselle naiselle

Lempeä meikki aikuiselle naiselle

Meikissä osa tuotteista saatu (Filorga ja Max Factor)
Sisältää mainoslinkkejä, merkitty tähdellä *.

Katsoin torstaina 26.8.2022 By Railin liven, jossa Raili Hulkkonen mainitsi yksinkertaisuuden meikissä olevan kaunista aikuisella naisella. Tuolloin oli samalla By Railin luomivärien lanseeraus, sarjassa onkin aika täydelliset perusvärit arkeen, joista löytyy mielestäni kaikille silmien värille, siis jokaiselle, sopiva. Tiedän, koska ryntäsin heti ostoksille ja ostin nämä uudet luomivärit, kaikki kolme. Mutta niistä myöhemmin.

Olen Railin kanssa aivan samaa mieltä yksinkertaisuudesta ja päätin tehdä yksinkertaisen meikin. Mutta kuinka kävikään, hiukan lipesi, koska en malttanut olla kokeilematta jokunen aika sitten ostamastani Morphen 35XO Natural Flirt Artistry -paletista useampaa väriä. Tai, jos oikein tarkkoja ollaan, käytin tässä meikissä jopa viittä sävyä, jotka eivät olleet kovin kaukana toisistaan. Yleensä en näin montaa sävyä käytä, vaan haluan päästä huomattavasti helpommalla ja nopeammin. Mutta yhtä kaikki, kauniin pehmeä ja lempeä meikki tästä tuli, ks. postauksen lopusta meikin lopputulos.

Lempeä meikki aikuiselle naiselle / Morphe 35XO Natural Flirt Artistry -paletin sävyt, joita käytin.
Morphe 35XO Natural Flirt Artistry -paletin sävyt, joita käytin.
Morphe 35XO Natural Flirt -luomiväripaletti

Tästä käytin viileitä vaaleanpunaisen sävyjä ja ruskeaa, ks. yllä oleva kuva. Nämä Morphen paletit ovat yllättävän hyviä; hinta-laatusuhde on kohdallaan. Itselläni nämä luomivärit pysyvät todella hyvin eivätkä juurikaan juokse luomivakoon tai luomien ryppyihin, ellen ole laittanut luomille kosteusvoidetta. Silloin mikään luomiväri ei pysy minulla paikallaan. Pigmenttiäkin on riittävästi. Helppo häivytettävä ja kerrostettava.
Vinkkinä: kurkistapa näitä Morphen omilta sivuilta; siellä on, ellei jatkuvasti niin vähän väliä, alennuksia. Tämä kyseinen paletti on ollut jo jonkun aikaa loppuunmyyty, enkä ihmettele.

Meikissä käyttämäni tuotteet ja kommentit tuotteista

Filorga (Filorgan tuotteet ovat saatuja pr-lahjoja)

Lift-Designer Ultra-Lifting serum
Tästä kevyestä ja juoksevasta, mutta samaan aikaan täyteläisestä seerumista olen tykännyt todella paljon. Kesällä se riitti mainiosti kuumimpina päivinä yksin iholle kosteuttavaksi tuotteeksi. Seerumi antaa kosteuden lisäksi ihanaa hehkua.

Esim. Stockmann myy Filorgaa.
Tässä linkki suoraan tähän tuotteeseen:
* Lift-Designer, Ultra-lifting serum

Älä hämmenny pullon ulkonäöstä, se on muuttunut.

Filorga Lift-Designer – Ultra-lifting serum

Oxygen-Glow CC Cream, spf 30 – PA+++

Tämä tuote Filorgalta tuli myyntiin syyskuun alussa 2023.

CC-voide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. On hoitava ja luonnollisen kaunis hehku lopputuloksena!

Tuote on vaaleanpunertavan valkoinen, mutta mukautuu ihon omaan sävyyn, oli oma iho lämmin tai viileä. Jos haluat enemmän peittävyyttä, laita enemmän, jos taas kevyen peiton, käytä ohuemmin.

Minä käytin ohuemmin ja kuten huomaat, iho näkyy alta. Minä tykkään, joku toinen ei.

Jos tuote kiinnostaa, klikkaa tästä Stockmannille:
* Oxygen-Glow CC Cream, spf 30

Filorga Oxygen-Glow CC Cream
Huomaatko, kuinka voide sulautuu ihoon?

Shiseido

Synchro Skin Correcting GelStick Concealer, sävy 202 Light

Tämä peitevoide on puikko ja kevyempi kuin toinen suosikkini peitevoiteista eli *Synchro Skin Self-Refreshing Liquid Dual-Tip Concealer (< linkki vie Stockmannin verkkokauppaan). Harmillista, ettei GelStickiä ole ollut vähään aikaan saatavilla. Liquid Dual-Tip Concealerilla saa kuitenkin paremman peiton. Nämä sopivat mihin vuodenaikaan vain ja GelStick oli hyvä erityisesti kevyempään peittämiseen. Tätä voi kerrostaa ja kerrostamattakin on riittävän peittävä itselleni. Pidän siitä, että iho on luonnollinen ja sen virheet saavat näkyä.

Käytän peitepuikkoa siten, että otan sitä napakalla lyhytkarvaisella siveltimellä ja sutaisen vain tismalleen siihen, missä peittoa tarvitsen ja pehmittelen paikalleen taputellen sormenpäällä. Tämä pehmittely usein vasta meikin lopussa, koska koen tämän toimivan paremmin, kun se on saanut itsekseen hiukan sulautua iholle. Shiseidon (ja varmasti muutkin) peitetuotteet toimivat erinomaisesti myös luomivärin pohjustajana. Ja vaikka et luomiväriä laittaisi, tämä tasoittaa luomen värin.

Lempeä meikki aikuiselle naiselle – Synchro Skin Correcting GelStick Concealer, sävy 202 Light
Vaikka minulla on todella tummat silmänaluset, laitan peitevoidetta vain ja ainoastaan juuri tuohon kuoppaan, koska siihen varjokin ilmestyy kaikkein tummimpaan kohtaan.

*Lipliner InkDuo, sävy 04 Rosewood (linkki vie Stockmannille)
Tästä sain aikoinaan ensimmäisen kynän testiin ja sittemmin olen ostanut itse uusia. Siis pidän kynästä; sen pysyvyydestä ja erityisesti tässä meikissä käyttämäni kynän ruusunpunervasta luonnollisesta sävystä. Eikä unohdeta, ettei tätä kynää tarvitse terottaa. Sävy tuntuu sopivan lähes minkä vain muun sävyisen meikin kanssa.

Toisesta päästä kynää löytyy huultenpohjustustuote, mutta se on minulta jäänyt käyttämättä. Joku toinen varmasti käyttäisikin, koska sen luvataan suojaavan ja pehmentävän huulia, ja onhan se mukavan tuntuinen. Jos hankit kynän, kokeile myös primer-puolta ja tee vasta sitten rajaus. Kynällä voit aivan hyvin myös värittää huulet.

Shiseido Lipliner InkDuo, sävy 04 Rosewood

Max Factor (nämäkin testiin saatuja pr-lahjoja)

False Lash Effect, Max Our Blue Primer
Tämä on ensimmäinen ripsivärin pohjustustuote, jota olen koskaan kokeillut. Pari ensimmäistä kertaa meni harjoitellessa enkä ollut varma, pidänkö tuotteesta. Opittuani käyttämään tätä, tykkään kovasti! Juju on siinä, että tuotteen kannattaa antaa kuivahtaa, mutta ei kokonaan, ennen ripsivärin lisäämistä.
Kyllä vain, itsestänikin kuulostaa paljolta, että pitäisi käyttää kahta eri tuotetta, ripsarin alle primer, mutta se kannattaa eikä itse asiassa vie yhtään enempää aikaa kuin kaksi kerrosta ripsiväriä. Ripsiväriä säästyy, kun alla on primer, enkä itse ole kahta kerrosta ripsiväriä käyttänytkään tämän kanssa.
Lisäksi tätä pohjustustuotetta voi hyvin käyttää yksinään sinisenä ripsivärinä.

False Lash Effect XXL
Onkohan tämä ensimmäinen koskaan kokeilemani Max Factorin ripsiväri? Ja tämä on hyvä. Tästä on tullut mainio kilpailija yhden ikisuosikeistani Maybellinen Lash Sensational Sky High -ripsivärille. En osaa sanoa, kumpi on parempi. Molemmat ovat oikein hyviä, vaikka esimerkiksi harjat ovat aivan erilaiset. Yksi ohut kerros riittää edellä mainitun primerin päälle. Käyttämällä kaksi kerrosta saat todella näyttävät ripset, mutta itselleni kaksi kerrosta on hiukan liikaa ja saan ripsistäni sotkuiset.
Myönnän myös, että käyttö vaati minulta pari kokeilua ennen kuin vakuutuin.

Max Factor False Lash Effect XXL

MicroLiner Ink, sävy 02 Brown
Shiseidon terävät rajauskynät ovat suosikkieni sarjassa. Olen näitä saanut kokeilla – minulla onkin luultavasti kaikki sävyt – ja olen myös ostanut näitä itse. Mieluisimmat sävyt minulle ovat Gray ja Brown (kyniin suora linkki: *02 Brown ja 07 Gray). Ne ovat pehmeämpiä valintoja päiväkäyttöön aikuiselle naiselle kuin musta. Toki mustan päälle voi aina laittaa luomiväriä ja muuttaa rajauksen sävyä siten. Kannattaa kokeilla. Sävy on riittävän tumma myös iltakäyttöön, ellet halua hankkia montaa eri sävyä. Jos huolehdit siitä, että ruskea voi korostaa silmien mahdollista punoitusta, hanki harmaa kynä.

Linkitän tähän Instagramista videon: linkki videoon, jossa käytän ruskeaa kynää iltameikkiä varten ja laitan sen päälle Morphen paletista tumminta ruskeaa sävyä pehmentämään rajausta. Minusta tummanruskea sopii erinomaisesti yhteen vaaleanpunaisten sävyjen kanssa, kunhan ovat samaa sävyperhettä. Tosin, miksipä ei kylmiä ja lämpimiä voisi laittaa rinnan?

Olen joskus jostain arvostelusta lukenut moitteita siitä, että näiden kynien terä katkeaa helposti. On minullekin käynyt niin, mutta näin terävä ja ohut kynän kärki tietenkin katkeaa, jos sen kanssa ei toimi varoen. Tämä liukuu kevyesti ripsirajassa ja tarttuu hyvin, kynää ei kannata painaa vaan kevyt piirto riittää eikä kynää kannata pyörittää liikaa esiin. Helteillä kynä tuntuu myös olevan hiukan pehmeämpi, kokeile kuumaan kesäaikaan säilyttää kynää jääkaapissa hetki ennen sen käyttöä.

Tummanruskeaa tummanruskean päälle pehmittämään rajausta.

By Raili (saatu testiin)

Pro Glow Perfecting Cream Blush 010
Tämä on suosikkiki By Railin poskipunista eikä sitä enää ole. Cream Blush muuttui eikä sitä nestemäisenä saa. Tämä sävy oli sopiva jokaiseen tilanteeseen. Päivällä yksi kerros ja kun päivä kääntyy illaksi ja olet menossa ulos, lisäät vain toisen kerroksen.
Minä lisään poskipunaa myös nenänvarteen ja otsalle aurinopuuterin paikalle. Koska… miksipä ei? Ja mielestäni se näyttää luonnolliselta.

Levittämiseen käytän joko sivellintä tai taputtelen poskipunan paikalleen. Jos huomaat kuvasta, niin taputtelen poskipunan aika ylös, jopa silmän alle. Olen huomannut sen pyöristävän lommoisia poskiani. Ja taas kerran, se näyttää mielestäni luonnolliselta.

Minulta löytyi myös sävy 020, mutta koin itselleni paremmaksi ja monikäyttöisemmäksi 010:n, koska saan tästä intensiivisemmän kerrostamalla.

Lempeä meikki aikuiselle naiselle – poskipuna

Brow Pomade, sävy Dark Brown
Tämä on minun suosikkini By Railin kulmaväreistä. Sävy on tummin ja kylmä tai kylmähkö, ja siksi se sopii minulle parhaiten, ja sitä voi käyttää kevyellä kädellä. Kulmani ovat harvat, mutta ne vähäiset karvat ovat tummahkoja ja kylmän sävyisiä. Jos tarvitset tummempaa sävyä, laita tuotetta enemmän. Käytän laittamiseen napakkaa viistoa kulmavärisivellintä.
Jos tämä tuote kiinnostaa, katso lisää Rosmarinuksen verkkokaupasta täältä >>.

*Guerlain KissKiss Lips Shine Bloom, sävy 129 Bloom Kiss
(Huulipunan linkki yllä vie Stockmannin verkkokauppaan.
)
Tämä on aivan ihanan hoitava, kevyesti kiiltoa antava huulipuna. Pysyvyys ei ole parasta A-luokkaa, koska tämä on kiiltopuna. Tiedäthän, mattapunat pysyvät paremmin kuin hoitavammat kiiltoa antavat. Itse en pidä mattapunista lainkaan, ne kuivattavat liikaa ja tuntuu, että vetävät huulet kasaan.

Mielestäni meikistä tuli oikein nätti.

Ps. Filorgaa ja Shiseidoa sekä By Railia saa ostaa myös Sokoksilta sekä www.sokos.fi

Lempeä meikki aikuiselle naiselle, lopputulos
Meikin lopputulos. Tein ensin meikin päiväksi ja vielä lopuksi jatkoin iltameikiksi. Iltameikin ei aina tarvitse olla tumma.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.