Kuka, mitä?

Tervetuloa lukemaan Naisellisia yksinpuheluita -blogia!

Minä olen Heli, 55-vuotias nainen Helsingistä.
Aiheeni liittyvät pääosin ikäiseni naisen kauneuteen (ihonhoitoa, meikkiä), tyyliin ja erityisesti sen oman tyylin etsimiseen, matkailuun ja joskus saatan hieman pohdiskellakin. Voisin siis sanoa, että aiheenani on aikuisen naisen elämä. Vai olisiko sittenkin trendikkäämpää sanoa, että tämä on lifestyleblogi?

Blogini on melko uusi (vai onko se enää?), perustin sen huhtikuun lopulla 2022. Pohdin blogiajatusta vain lyhyen aikaa. Ensin ajattelin, että blogi voisi olla pesä tulevan Ranskan road tripin päiväkirjalle. Mutta toisaalta, miksi vain sille, jos mieleni tekee kirjoittaa?

Olen blogannut aiemminkin. Aivan aikojen alussa 2000-luvun loppupuolella kirjoitin eronneen naisen päiväkirjaa. Se oli kuitenkin liian henkilökohtainen ja luultavasti säikähdin hieman, koska se veti lukijoita puoleensa, enkä tuolloin ollut valmis jakamaan tuntojani aivan kaikkien kanssa. Se siis jäi. Olen valokuvannut jo parikymmentä vuotta, ja siitäkin aiheesta pitänyt blogia.

Kirjoittaminen tekee hyvää ja se on kivaa. 
Juuri siksi: Naisellisia yksinpuheluita.

Ystävällisesti

Ps. Kun näet minun kirjoittavan pr-lahjoina saamistani tuotteista tai kaupallisista yhteistöistä, voit luottaa siihen, että olen testannut kyseisiä tuotteita riittävän kauan voidakseni seisoa sen takana, mitä kerron. Aina on kuitenkin hyvä muistaa, että mikä sopii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle, olipa sitten kyseessä ihonhoitotuotteet tai muu kosmetiikka.

Haluatko kuunnella tämän sivun?
Se onnistuu tästä: