Tyyli

Hopeaa, kultaa! 

Hopeaa, kultaa! Koruja!

Kaupallinen yhteistyö Kultajousen kanssa

Kevät. Mieli halajaa jotain kaunista tai etsit lahjoja – edessä äitienpäivä, koulujen lopettajaiset, kesähäät ja muut kesän juhlat. Koru on aina hyvä idea lahjana, oli se ajateltu toiselle tai itselle, syystä tai ilman syytä.

Minä en ole koskaan käyttänyt hopeakoruja. Paitsi teinivuosina 80-luvun alkupuolella luokkasormusta. Se valitettavasti katosi jo parin vuoden kuluttua.

Nyt ihastuin – eipäs, rakastuin – Kultajousen Q Scandinavia malliston Nordic Lights -hopeakoruihin. Sarjan aaltomainen ja linjakas muotoilu on makuuni ajaton ja tyylikäs. Tykkään myös matan ja sileän hopean yhdistelmästä, se tekee koruista eloisat. Ja hyvänen aika, en ole koskaan ajatellut, että hopea on näin valoisa jalometalli!

Nordic Lights -sarjassa on ihanat korvakorutkin, samanlaiset kuin riipus ja ne huutavat nimeäni! Onhan se myös niin, että jos on korusarja: sormus, ranne- ja kaulakorut, niin jotenkin paljaat korvanlehdet… ne vain ovat paljaat.

Koruni ovat sterling-hopeaa, ja niistä löytyy 925-hopean leima. Laadukas hopea kestää hyvin aikaa, ja patinoituneet hopeakorut voi puhdistaa helposti korujen puhdistustuotteilla.

Q Scandinavia -mallistosta löytyy muitakin kauniita koruja, kannattaa käydä vilkaisemassa. Tämän mainitsen melkein kuiskaten: hopeakorut eivät onneksi kurita kukkaroa aivan samoin kuin kulta! 

Q Scandinavia Nordic Lights -korut

Kultaa ja malakiitti

Vihreä on yksi lempiväreistäni, tummempana. Siro kultaketju, siinä malakiitti-riipus. Seuraksi siro 14 karaatin kultasormus – yksinkertaisen kaunis. Mainittakoon, että koska kivi on matala, ei se esimerkiksi käsineen alla haittaa.

Mitä on Malakiitti? Se on on kuparimalmien muuttumistuloksena muodostuva voimakkaan vihreä mineraali (lähde Wikipedia). Joillekin malakiitti on voimakivi ja sille löytyy kauniita ominaisuuksia. Itse en niinkään usko kivien voimaan, minulle tämä on vain kaunis koru, jota kannan ilolla. Jos kivi antaa minulle voimaa, toki toivotan senkin tervetulleeksi!

Tykkäätkö sinä enemmän kulta- vai hopeakoruista? Entä käytätkö koruja paljon tai ostatko koruja lahjaksi?

Vielä vinkki: Kultajousessa on usein alennuksia mm. timanttisormuksista ja muista ihanuuksista. Kaupasta löytyy myös kivoja kelloja, hinnat edullisesta hiukan yli tuhannen euron kelloihin.

Älä unohda kurkistaa Outletiin, jossa on jopa 70 % alennuksia! Kannattaa käydä tutustumassa!

malakiittiriipus ja sormus

Haluatko kuunnella tämän tekstin? Se onnistuu alta:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.