Hiukset

Hiuksille ja ripsille kasvuvoimaa

BTB13 Hair Growth -seerumi saatu testiin pr-lahjana ja sittemmin ostettu itse.


Hiukseni ovat vaihdevuosien aikana selvästi ohentuneet ja ripsetkin voivat hetkittäin vähän niin ja näin. Ripsiseerumisuosituksia aikoinaan kysellessäni useampikin mainitsi BTB13-ripsiseerumin ja ostin sitä ensimmäisen kerran syksyllä 2019. Vai olikohan se 2020, lieneekö sillä niin väliä. Hair Growth seerumin sain sittemmin kokeiluun ja ihastuin, katsopa alla oleva kuvapari ja uuden kasvavan hiuksen määrä, seerumi toimii suorastaan loistavasti!

BTB13 Eyelash Serum -ripsiseerumi
pidentää, tuuhentaa ja vahvistaa ripsiä. Tätä olen ostanut jo kolme kertaa, koska tuote toimii. Seerumi levitetään puhtaiden ripsien tyveen aamuin illoin. Tuloksia luvataan näkyvän 4-6 viikossa. Parasta lopputulosta joutuu kuitenkin odottamaan 3-4 kuukautta, jonka jälkeen seerumia voi käyttää kerran päivässä ylläpitona. Itse huomasin ripsien tuuheutuneen noin kahden kuukauden käytön jälkeen.
Tuote sopii myös kulmakarvoille ja ripsipidennysten kanssa ja eikä haittaa meikkaamista ainakaan ripsissä. Itse olen käyttänyt vain iltaisin kulmakarvoille. Myönnän myös, että minulla on paha tapa unohtaa käyttö, kun ripset voivat taas paremmin…

Parhaillaan testaan Probic8-sarjan ripsiseerumia. Siitä tosin puuttuu tuo BTB13-yhdiste. Katsotaan kuinka käy!

BTB13 Hair Growth -hiuspohjaseerumi
Tämän nimeen vannon! Hair Growth -seerumi sisältää runsaasti BTB13-yhdistettä, joka vilkastuttaa hiuspohjan ja hiusten solu-uusiutumista sekä tasapainottaa ja vahvistaa hiuspohjaa. Seerumi on lähes vesimäinen, ohut seerumi, joka sisältää myös aloe veraa ja kofeiinia, jotka edistävät hiuspohjan aktiivisuutta ja hiusten kasvua. Lisäksi tässä on B-, C- ja E-vitamiineja ja prebiootteja. Aloitin testaamisen viime kesänä ja sen jälkeen olen ostanut jo kolmannen pullon.
Nykyään käytän milloin mitäkin sampoota ja seerumin levitän pyyhekuivauksen jälkeen parin sentin välein jakauksittain hiuspohjaan. Hieron hetken ja kuivaan hiustenkuivaajalla. Voisi luulla, että tuote rasvoittaa tai tekee hiuksista likaisen oloiset, mutta pelko pois.
Ostin seerumia myös aikuiselle tyttärelleni, joka kärsii ajoittaisesta alopeciasta. Toivon, että tuote toimii hänellä yhtä hyvin kuin minulla!


BTB13-sarjaa myydään monissa kauneushoitoloissa. Suoraan seerumiostoksille pääset vaikka tästä: kauppa.ihokeskus.fi, ripsiseerumi tässä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.