Tyyli

Hatut!

Minä rakastan hattuja. Minulla on vain yksi ongelma niiden kanssa ja se on koko. Pääni on pieni, hattukokoni olisi 54-55 cm. En ole järin suuri ihminen muutenkaan. Yhtä kaikki, minun päähäni sopivan pienet hatut ovat vähissä.

Hattuni mun


Tiesitkö, että hattujen yleisin koko on naisilla 57-58 cm?
Olen kuullut, että se on myös hattutukin koko.


Minulla on musta laadukas huopahattu (yläkuvassa, ja edellinen linkki vie IG:iin), jossa on leveät lierit ja joka on kokoani (55). Merkki on Kangol, malli Corded Diva. Sain sen aikoinaan Hattu.fi:stä yhteistyön merkeissä. Taisin viedä viimeisen. Ei voi sanoa, etteikö tämä olisi tyylikäs!

Lisäksi minulla on Ainamuodin Iida -lippahattu, joka on tehty minulle mittojen mukaan ja cloche-mallinen päähine. Katsoit ehkä oikein, kyseisten linkkien takaa löytyy myös minun kuviani.
Eniten löytyy pipoja, erityisesti tupsullisia ja baskereita – tietenkin! Ovat ehkä se suurin rakkauteni.
Mieleni halajaisi kovasti leveää, lerpahkolieristä olkihatun tyyppistä kesäksi, vaan en ole vielä omaa kokoani löytänyt. Hattu, joka on liian suuri ja valuu silmille, ei ole hyvä ja jää pitämättä.

Baskerirakkaus

Tässä pari baskeriani. On sanottava, että musta on niin French Chic!

Loppuun vielä linkki aika hauskaan Ylen juttuun mm. päidemme koosta: Klik klik!
Jutun perusteella en ole perisuomalaista kansaa, koska olemme suuripäisiä ja aika pitkiä. Mutta sainkin aikoinaan kuulla, että tilastopoikkeamia tarvitaan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.