Aikuisen naisen meikki,  Kauneus

By Raili luomivärit

By Raili luomivärit

Lupasin edellisessä postauksessani kertoa By Railin uusista luomiväreistä. Tilasin ne saman tien lanseerauksen jälkeen itselleni, kaikki kolme. Luomivärit loppuivat Facebook-tapahtuman jälkeen By Railin omasta verkkokaupasta käytännössä heti, joten tilasin omani Mirjalta kauppa.ihokeskuksesta.

Sävyt ovat nimeltään Sand, Maron ja Denim ja kaikki nämä ovat murrettuja, neutraaleja sävyjä. Sand on harmaaseen taittuva vaaleanruskea, Maron tummahko burgundinpunervanruskea ja Denim, kuten nimikin jo antaa olettaa, farkunsininen, ei tumma eikä vaalea. Sävyt ovat siis mielestäni neutraalit, tai hiukan kylmähköt, ja veikkaisin, että harvassa on se, jolle näistä ainakin joku ei sovi. Sand ja Maron ovat ehkä ne, jotka sopivat aivan kaikille. Sininen on ehkä hiukan haastavampi tai jännittävämpi – ehkä tiedätte, mitä tarkoitan 😃 – mutta toimiva silti.

Alla olevissa By Raili luomivärit minulla. Käytin pelkästään yhtä sävyä kerralla, jotta lopputulos näkyisi selvästi. Kuten huomaat, kaikki sopivat, myös sininen. Alle laitoin Shiseidon SYNCHRO SKIN Correcting GelStick Concealerista sävyn 202 peittämään luomien punertavuutta. En laita paksulti, mutta sen verran, että luomen väri tasoittuu.

By Raili luomivärit: Sand
Sand
By Raili luomivärit: Maron
Maron
By Raili luomivärit: Denim
Denim

Omaksi suosikikseni on tässä vaiheessa noussut Maron. Kerrottakoon, että itselläni tämä pysyy hetkittäin huonosti. Käytän välillä yläluomellakin silmänympärysvoidetta ja se tuo iholle sen verran rasvaa, että luomiväri lähtee liikkeelle ja kerääntyy luomivakoon. Tätä estämään kannattaa käyttää luomivärin pohjustustuotetta. Esimerkiksi Urban Decayn pohjustustuote on kovin kehuttu.

Vielä lopuksi: katsopa mikä ero on silmissä, kun toisella on luomiväri ja toinen on ilman. Kyllä kannattaa luomiväriä käyttää!

Vasemmalla luomella on jo luomiväri, oikealla ei. Aikamoinen ero!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.