Aikuisen naisen meikki

By Raili huulipuna x6

*By Raili tuotteet saatu pr-lahjana.
Tekstin linkit eivät ole affiliate-linkkejä.

Olen saanut testata useita By Railin tuotteita ja kun sanon, että ne ovat laadukkaita, en liioittele. Kaikki varmaan jo tuntevat sarjan, se siis on Suomen tunnetuimman meikkitaiteilijan Raili Hulkkosen nimeä kantava ja sarjan tuotteet on suunniteltu erityisesti aikuista ihoa ajatellen. Olen ilokseni jopa päässyt Railin meikattavaksi pari kertaa.

Katsotaanpa muutama huulipuna. Koska kesä on edessä ja erityisesti itselläni Ranskan road trip!

Taustaksi sen verran, että ihoni on sävyltään neutraali ja huuleni luonnostaan todella vaaleat, aivan värittömät, jopa hitusen sinertävät.

Poskilla näissä kuvissa by Railin poskipuna Pro Glow Perfecting Cream Blush sävyssä 010, joka on ehdoton lempparini ja niin universaali sävy, että mielestäni sopii ihan kenelle vaan. Lämpöä tuomassa on sarjan heleyttäjä Perfecting Brightener sävyssä 020 ja kulmissa Brow Pomade, sävy Dark Brown. Nimittäin kulmissani ei ole hitustakaan lämpöä, joten siksi tummin, koska se vaikuttaa myös kylmimmältä. Kulmani ovat myös luonnostaan vaaleat ja harvat, mutta tosi hyvin tämä Pomade toimii. Tykkään kovasti, myös helppokäyttöisydyestä!

By Raili huulipunat videolla.

Huulipunasävyt huulilla

Tässä minun huulipunani. Alla olevat linkit vievät by Railin verkkokauppaan, Coral 030 (koska en löytänyt kyseistä sävyä by Railin sivuilta) ihastuttavan Mirjan kauneushoitolan verkkokauppaan.
Valo hiukan muuttui kuvatessa, mutta sävyt ovat mukavasti aika oikein. Riippuu toki myös katsojan näytöstä.

By Raili Pro Glow Perfect Lipstick
Coral 010
by Raili huulipuna
By Raili Pro Glow Perfect Lipstick
Red 010
by Raili huulipuna
By Raili Pro Glow Perfect Lipstick
Red 020
By Raili Pro Glow Perfect Lipstick
Red 030
by Raili huulipuna
By Raili Pro Glow Perfect Lipstick
Rose 030
by Raili huulipuna
By Raili Pro Glow Perfect Lipstick
Coral 030

Tässä vielä meikit, jotka Raili minulle taikoi viime vuonna. Huulipunana on näissäkin postauksessa esitelty Red 010.

Raili Hulkkosen tekemä meikki
Tämä kuva on otettu kännykällä ravintolan hämyssä. En ole näin lämmin kasvoiltani oikeasti, kuten noista muista kuvista näkee.
Raili Hulkkosen tekemä meikki
Tämä kuva saa minut kaipaamaan otsatukkaa! Mutta vain kaipaamaan, koska pitemmän otsiksen kanssa on paljon helpompi elää 😅.

Mitä tykkäät? Aika jännä, yksikään näistä ei ole huono vaan jokaiselle on oma hetkensä ja tuntuu, että kaikki oikeastaan sopivat! Toki minulla on omat suosikkini näistä 😊.
Entä sinä, oletko jo kokeillut By Railin huulipunia tai muita ihonhoitotuotteita tai meikkejä?

8 Comments

  • Heli

   Mun otsis! Voihan nenä, melkein tekis mieli leikata, mutta mulla ei ole ehkä ikinä ollut näin pitkä otsatukka, niin en nyt pysty 😅!

 • Mirja

  Kiitos kivasta postauksesta! Nuo Railin huulipunat on kyllä tosi laadukkaita ja kiva, että sävyjä on monta ❤️ On kyllä ihanaa ottaa taas huulipunat käyttöön arjessa!

 • Kirsi Korvenranta

  Sunnuntaipäivää Lahdesta ☀️
  Ihana kun vihdoin tulee kesä. Tuntuu, että tänä vuonna sitä jotenkin odottaa erityisen kaipaavasti.
  Hieno postaus huulipunista. Nyt onkin aika päivittää omaakin valikoimaa, koska punat on jääneet paitsioon parin viime vuoden maskirajoitusten seurauksena. Pari vuotta vanhat punat joutaa roskiin.
  Olen itsekin ollut Railin meikattavana pari kertaa, mutta yhtään hänen huulipunaansa ei itseltäni löydy.
  Valitsin esittelemistäsi punista omat ehdokkaani sinun sävyihisi sopivimmiksi. Red 10 ja Coral 30 pääsevät jatkoon. Vähiten sopiva Rose 30, joka jää liian viileäksi. Toki siihen vaikuttaa myös sävyt lähelläsi. Silmämeikki ja vaatetus esim.
  Itselläni suosin nuden sävyjä arjessa ja sama sävymaailma myös silmämeikissä. En voisi kuvitella itselleni pinkkiä, tai oranssia silmämeikkiä, niin trendikästä kuin se on ollutkin. Harvoin lähden mukaan hetken hömpötyksiin. Räväkkä punainen suu toimii parhaiten värittömän silmämeikin kanssa, jossa vain mustat eyelinerit ja ripsiväri. Tyyliin ”audreyhepburn” Makuasioita nekin.
  -Kirsi

  • Heli

   Heissan Kirsi! Ja kiitos kommentista!

   Oikeassa olet, punainen huulipuna toimisi parhaiten melkein ilman luomivärejä. Itselläni pelkkä musta rajaus on vaan liian kova, täytyy jotain pehmentävää luomiväriä olla kaverina. Sitä rajaustahan ei mulla nyt näissä kuvissa olekaan.
   Red 010, 020 ja Coral 030 lähtevät mukaan Ranskaan 😍.

   Ihanaa alkanutta viikkoa!

   T. Heli

   • Eija Koivisto

    Hei!
    Raili oli lähettänyt mun kommenttiin viestin huulipunasta. En löydä mihinkähän olen siitä kommentoinut, mutta punani on byRaili rose 010!💜

    • Heli

     Hei Eija! Sekin on tosi kaunis sävy! Täällä minun blogissani ei ollut sinun aiempaa kommenttiasi, mutta kiva yhtä kaikki, kun jätit merkin käynnistäsi ja joku voi saada siitä vinkkiä 💄!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.